تابلوهای جهت نما یا خروج در محل دسترسی و خروجی مربوط به معبر نصب می گردند. تابلو در محل جناق مسیر و در محل انشعاب بوده و نشان دهنده محل خروج از مسیر است. بر روی چنین تابلوهایی مقصد مورد نظر درج می گردد. شکل تابلوهای خروج معمولاً به صورت پرچمی است. در صورت نبود فضا و دید کافی، وجود درصد ترافیک وسایل نقلیه سنگین بالا و همچنین مشکلات طرح هندسی محدوده خروجی، بجای تابلوهای پرچمی از تابلوهای بالاسری کنسولی یا بالاسری T شکل استفاده می شود.
علائم هدایت مسیر زیرمجموعه ای از تابلو های ترافیکی هستند که از اهمیت ویژه ای در جهت بالابردن ایمنی راه ها و همچنین کاهش تصادفات دارند.
هدف از نصب این تابلو ها در سطح شهر و یا بیرون شهر مسیر یابی رانندگان برای کوتاه ترین و بهترین مسیر به منظور کاهش زمان سفر و دسترسی آسان به مقصد می باشد. نصب این تابلو ها باید به گونه ای باشد تا افراد ناآشنا به منطقه جهت دستیابی به مقصد به درستی راهنمایی شوند .و طراحی این تابلو ها علی رغم تابلوهای ترافیکی، استاندارد خاصی ندارند و بنا به شرایط محیط و همین طور درخواست مشتری طبق استاندارد های روز دنیا طراحی می شوند و دارای ابعاد و اندازه ای قابل سفارش می باشند.
تقسیم بندی تابلو های راهنمای مسیر
جانبی/بالاسری
بالاسری
پیکانی/کنسولی
جانبی/بالاسری
- تابلو های پیش آگاهی
این تابلوها به تبعیت از نوع و اهمیت مقصد،قبل از مقصد نصب می شوند و آگاهی لازم را به رانندگان در مورد انشعاب راه می دهند و معمولا فاصله تابلو تا خروجی و شماره راه بر روی آن نوشته شده است.


- تابلو های خروجی (جهت نما)



- تابلو های تایید مسیر
تابلوهای تأييد مسیر تابلوهایی هستند که پس از ورود به مسیر جدید، راننده را از انتخاب مسیر صحیح مطمئن می سازند. محل نصب این تابلوها حاشیه سمت راست معبر است. بنا بر ضرورت می توان فاصله یا مقاصد را نیز بر روی این تابلو ها درج نمود. در راه های بین شهری معمولا اطلاعاتی از قبیل شماره راه و فاصله تا شهر بعدی درج می شود. محل نصب این گونه تابلوها سمت راست حاشیه راه است. دقت شود که این تابلوها بیشتر در جاده های بین شهری کاربرد دارند. اما در آزادراه ها و یا بزرگراه ها، اگر فاصله ورودی و خروجی ها زیاد باشد با نظر کارشناس ترافیک،این تابلوها قابل نصب هستند.
